torsdag den 7. februar 2013

OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS!



Kursustitel
Film og TV i undervisningen
Kursuskategori
Almen og tværfaglig
Ansvarlig
bibliotekskonsulent Maria Preisler Nørgaard
Instruktør(-er)
Ph.d. og kommunikationsansvarlig ved AVU Medier Hans-Christian Christiansen
Normalpris
Kr. 250,00
Målgruppe
Undervisere på ungdomsuddannelserne og lærere i folkeskolens ældste klasser
Beskrivelse
Hvorfor er det vigtigt at have kendskab til analyse, teori og historie, når man bruger levende billeder i undervisningen? Det mediefaglige felt er præget af en lang række metoder, begrebsdannelser og teorier, som det kan være svært at skabe sig overblik over. Film og tv fungerer ofte som et underholdende afbræk i undervisningen, da der endnu ikke er udviklet tilstrækkelig viden om, hvordan arbejdet med medier kan tilrettelægges, så det supplerer og underbygger læreprocessen optimalt.
Få den nødvendige baggrundsviden, tolkningskompetence samt mediepædagogiske indsigt, når Hans–Christian Christiansen med udgangspunkt i antologien "Læring med levende billeder" præsenterer en række tilgange og teorier til arbejdet med levende billeder i undervisningen.
Hans-Christian vil desuden fortælle om CFUs fagportal (cfufilmogtv.dk) hvor man kan holde sig opdateret omkring nyeste viden om mediefaglighed og få anvisninger til mediepædagogisk arbejde. Fagportalen vil indeholde artikler om film- og tv-analyse, pædagogiske vejledninger udarbejdet af CFUs konsulenter til udvalgte tv-udsendelser samt introduktion til genreteori, introduktion til dramaturgi o.s.v.
Dato/kl.
Tirsdag 19. marts 2013 kl. 13:00 til kl. 16:00
Sted
Center for Undervisningsmidler i Aalborg
Postboks 33
Mylius Erichsens Vej 139
9100 Aalborg

 



Tilmeldingsfrist senest d. 25. februar 2013

Ingen kommentarer:

Send en kommentar